Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkåls- och gräslökscappuccino med räksalsa

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lägg upp salsan i en skål och låt var och en lägga den i soppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Fräs den i olja i en kastrull. Tillsätt buljong och koka upp. Lägg ner blomkålen i små buketter och sjud soppan ca 8 min tills blomkålen är mjuk. Mixa soppan.
  2. Skala räkorna och blanda dem med tomater, pepparfrukt och grönt. Blanda färskost, kesella, gräslök, salt och peppar. Bred det på brödet. Rulla ihop och skär rullen i bitar Koka upp mjölken under vispning och vispa ner den i soppan. Strö över hackad gräslök.
  3. Servera soppan med räksalsan och brösrullen.
  4. Ca 401 kcal/portion varav ca 16 g fett, 28 g kolhydrater, 35 g protein

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.