Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål- och broccolisoppa med knaperstekt chorizokorv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och supergod korven sätter sting till soppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela broccoli och blomkål i mindre bitar. Koka mjuka i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Häll av vattnet men spara det för att göra buljongen av det. Koka upp 1 liter vatten och blanda i fond. Häll på lite buljongen på grönsakerna och mixa till en jämn smet med stavmixer. Häll på resten av buljongen, grädden, salt och peppar. Låt allt koka upp och småputtra några minuter. Smaka av med mer salt och peppar.
  2. Skiva korven i tunna slantar, Fräs i smör i en stekpanna, tills de är knaperstekta.
  3. Servera med vitlöksbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.