Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål- och morotscurry

 
Skriv ut

Receptet kommer från Anna Skipper

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp oljan i en tryckkokare och stek lök, vitlök och morot under omrörning tills de mjuknar, ca 2 min.
  2. Rör i curry, kummin och salt och fräs tills det börjar dofta, ca 30 sekunder.
  3. Tillsätt blomkål, buljong och kokosmjölk. Sätt på locket på tryckkokaren och låt koka i 3 min på högt tryck. Ta av tryckkokaren från plattan och släpp ut ångan.
  4. Använd en liten skål och blanda maizena och vatten till en redning. Rör sedan i den och ärtorna i grytan. Koka upp under omrörning tills såsen tjocknat.
  5. Toppa grytan med koriander om du önskar och servera genast till riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.