Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålsfat med ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en annorlunda sallad som är god tillsammans med kalkonbröst eller skinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt blomkålshuvudet i buketter. Koka dem i lättsaltat vatten under lock tills de är knappt mjuka, ca 10 minuter. Häll av kokvattnet.
  2. Blanda ihop gräddfil, senap och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg upp blomkålen på ett fat. Ringla över dressingen. Smula över osten och strö på solroskärnor. Servera salladen med kalkonbröstet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.