En klar favorit i vårt kök.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Toppen rätt till vardags, andra gången jag gjorde den så smaksatte jag med Dijonsenap och hade rökt skinka istället för bacon och det funkade det med...
Utgick från ditt recept, men redde inte såsen utan hade grädde istället. Inga ägg. Lite mer LCHF kanske. Mycket gott blev det, och väldigt enkelt! Blomkål och bacon gillar varann!
Gratängen står nu i ugnen. Lade även på lite fetaost. Skall bli spännande att smaka. Jag hade inte 1 tsk vitpeppar i såsen.:)
Har nu ätit. Fantastiskt gott. Fetaosten var pricken över i.
Jag gör det lite annorlunda. Kokar äggen. Använder Keldas ostås i stället. När blomkålen är klar häller jag över ostsåsen, det stekta baconet och äggen. Sist lite gratängost.
Kul att ni gillar gratängen och det är väl härligt när man får nya influenser och sedan sätter sin egen prägel på den. Jag har även gjort den på skinka, men tycker personligen att bacon har mera smak. Feta ost måste jag prova nästa gång. Tack för alla kommentarer. Carin "gosmamman"