Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålskräm med löjrom

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En len blomkålspuré serverad i snapsglas med löjrom på toppen och ett knäckestick som sked. Enkelt, lyxigt och supergott på festen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär blomkålen i mindre bitar och lägg i en kastrull tillsammans med grädde och mjölk. Koka blomkålen mjuk på medelvärme, ca 5 minuter. Tillsätt pressad citron och mixa till en slät puré. Smaka av med salt. Kyl ner purén.
  2. Lägg den kalla purén i en spritspåse, så går det enkelt att fördela krämen i snapsglas. Toppa med löjrom och stick ner ett knäckestick som sked.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.