Blomkål, banan, curry, kokos.. Vågad kombo som funkar! Pajdegen består av ris och kokosflingor. Perfekt för de som är glutenintoleranta eller äter enligt någon speciell diet.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg det kokta riset i en bunke och tillsätt ägg, pressad vitlök, kokos och örtsalt. Rör om. Häll smeten i en pajform, ca 24 cm i diameter och bred ut den med en sked. Förgrädda pajskalet ca 15 minuter.
- Skär blomkålen i bitar och koka mjuk. Skala och riv äpplet. Lägg äppelrivet i det förgräddade pajskalet. Lägg i blomkålen och strö över kokos. Skiva bananen tunt och fördela i pajskalet.
- Vispa ihop ingredienserna till äggstanningen och häll den i pajskalet. Strö över solrosfrön och smulad ost. Grädda i ca 30 minuter tills äggstanningen stelnat.
Publicerat den
28 januari 2015
Liknande recept
Skriv kommentar