Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blondie med päroncognactryffel

 
Skriv ut

Blondie i muffinsform när den är som bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 6 - 8 muffins
  2. Värm ugnen till 200 grader. Placera ut muffinsformarna. Gör tryffeln.: Koka upp grädden, rör ner den hackade chokladen och låt den smälta. Rör sedan ner päronkonjak och smör. Låt tryffeln svalna och rör sedan enr äggen, ett i taget.
  3. Blanda vetemjöl med bakpulver och vaniljsocker. Rör ner mjölblandningen i tryffelsmeten.
  4. Fördela smeten i formarna och ställ plåten mitt i ugnen . Grädda i 10 - 12 minuter. Låt svalna och dekorera gärna med smält, mörk blockchoklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.