Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bluesgryta med fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Härlig kryddstark gryta med fläskfilé.Ännu godare dan efter

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor. Skär korven i skivor. Bryn först korven utan fett i en tjockbottnad gryta. Ta upp korven och bryn sedan köttet i korvfettet. Strö över mjöl,rör om salta och lägg i kryddor,syltlök oliver,gurkor och paprikan.Häll över grädden,rör om och lägg i korven.Låt det sjuda 20-30 minuter. Servera med ris eller tagliatelle och en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kekke46 14 augusti 2010

    Den här grytan är underbar god. Har gjort den flera gånger. Den är mycke uppskattat. Blir en femma av mig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.