Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärskakor

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Strö över den fint rivna chokladen direkt när kakorna kommer ur ugnen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175°
  2. Blanda allt, utom blåbär och den vita chokladen, till en jämn deg.
  3. Forma till små kulor och lägg i små pappersformar (för småkakor).
  4. Tryck en fördjupning i mitten och klicka i sylt. Grädda i 12 minuter.
  5. Strö över den fint rivna chokladen direkt när kakorna kommer ur ugnen.
  6. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.