Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåmögelostfyllda fläskrulader med purjolök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Har än inte provat den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär plommonen och osten i grova bitar och blanda ihop. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och fördela fyllningen på köttet.
  2. Rulla ihop till rulader eller lägg en skiva lött ovanpå och fäst ihop med en tandpetare.
  3. Skölj och skär purjolöken i strimlor. Bryn ruladerna i matfettet,krydda med salt och peppar. Lyft upp ruladerna på en tallrik.
  4. Stek purjolöken i pannan,lägg tillbaks rulladerna på purjolöken tillsätt 1/2 dl vatten, buljongtärning och matlagningsgrädde.
  5. Koka sakta under lock i ca 5-10 minuter. Ta bort tandpetarna och servera ruladerna med kokt potatis eller rotfruktsmos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.