Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böcklinglåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Brukar ha den till smörgåsbordet till påsk

Ingredienser

Instruktioner

Rensa och filea böcklingarna. Lägg dem i en smord, ugnssäker form. Skala och hacka löken och fräs den i matfett. Blanda ner löken,dillen och detuppvispade ägget i gräddfilen. Smaksätt med svartpeppar. Bred såsen över böcklinarna. Gratinera i ugn vid 250 grader ca 10 minuter. Servera rårivna morötter eller gröndallad, samt knäckebröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.