Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bön- och kasslergryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Festgod gryta med bönor och kassler

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Skär sellerin i ganska tunna skivor. Skär kasslern i tärningar. Fräs lök och seleri nästan mjuka i lite fett i en gryta. Blanda i kassler, senap, sirap eller honung, vinäger, tomnatpuré och bönor. Koka upp och sjud under lock ca 5-10 minuter, tills allt är genomvarmt. Smaka av. Servera med nudlar eller bara bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gittan47 8 februari 2008

    Tack för alla underbara recept som du lägger in har smakat några stycken nu. Vill ge betyg för denna rätten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.