Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönpasta med lax och mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova Risentas bönpasta som är gjord på sojabönor. Glutenfri, proteinrik och snål på kolhydrater. Denna pastarätt är väldigt god och nyttig, med Omega 3 från laxen och järn från spenaten. Prova!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka vitlöken. Dela, kärna ur och finhacka spansk peppar. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt ärterna koka med när det återstår 3 minuter av koktiden.
  2. Fräs upp vitlök och spansk peppar i en panna tills det får färg. Häll av pastan och blanda det med den stekta vitlöken och spanska pepparn. Blanda ner hackad mynta, spenat, finrivet citronskal och pressad saft.
  3. Skiva den rökta laxen och vänd försiktigt ner i pastan. Krydda med salt och peppar. Servera direkt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.