Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Boeuf Lyonnaise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gammal fin fransk husmanskosträtt. Utmärkt att laga om man har rester av rostbiff eller annat kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tunna skivor som i sin tur delas i mindre bitar. Skär potatisen i lika stora bitar. Skala och skär löken i strimlor. Bryn potatisen. Ta upp den och håll den varm. Lägg i löken, men låt den sakta steka utan att ta färg, den ska bara bli mjuk.
  2. Ta upp löken. Bryn köttet hastigt, tillsätt potatisen och löken. Pressa ner en vitlöksklyfta. Blanda försiktigt.
  3. Stänk lite vinäger över. Salta och peppra och strö hackad persilja över alltsammans före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.