Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bohusburgare med västkustsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod fiskburgare som går snabbt att röra ihop i matberedaren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda, helst i matberedare, finfördelat fiskkött med lök, salt, peppar, ägg, fett, mjöl, grädde och dill.
  2. Forma till 4-6 platta biffar och stek dem vackert bruna, 4-6 minuter per sida på medelsvag värme.
  3. Skala och hacka räkorna till såsen. Blanda alla ingredienser till såsen.
  4. Servera med kokt potatis, citron och dill eller potatismos

Kommentarer (1)

  • uppbot 6 juli 2012

    Gick inte bra alls! Blev klabbedynga. Smaken var god! Katterna fick det till middag i stället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.