Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bondomelett

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Bondomelett

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär skinka, korv eller kassler och potatis i små tärningar. Väljer du pasta behöver du inte skära den i tärningar.
  2. Skala och hacka löken.
  3. Stek löken försiktigt i matfettet i en stekpanna på medelsstark värme i några minuter (den ska bli lite mjuk). Lägg sedan i skinka, korv eller kassler stek lite till.
  4. Knäck äggen i en bunke. Häll i vatten och salt. Vispa ihop ägg, salt och vatten.
  5. Häll äggsmeten i stekpannan. Peta med en stekspade i omeletten så att lös smet kan rinna ner och stelna.
  6. Klipp över persilja eller gräslök.
  7. Ta upp omeletten ur stekpannan och lägg den på en tallrik.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.