Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bosses skinklåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En festlig och enkel rätt som min man blev bjuden på till fjälls.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn lök och ris. Koka i 20 minuter i buljong.
  2. Vispa ihop såsen.
  3. Lägg riset i en ugnssäker form. Rulla skinka och sparris (sparris i skinkan) och lägg på riset. Slå såsen över. Strö över riven ost. Grädda i ca 30 minuter i 200 graders ugnsvärme

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.