- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Underbart lätt och nyttigt. Servera med Bosses citronlaxsås och Bosses Purjo-och courgettegratäng
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader
Smörj botten av en eldfast form med olivoljan
Lägg laxsidan med skinnet nedåt
Krydda med Italienska kryddblandningen
Sätt in i den varma ugnen i cirka 10-15 minuter
- Laxen ska vara genombakad, men inte torr.
Inget fett behövs, fisken har själv massor av nyttiga Omega 3-fetter!
- Servera med kokt potatis, Bosses citronlaxsås och gärna Bosses Purjo-och courgettegratäng. En frisk sallad på strimlad isbergsallad med en lätt olivolja, vinäger, senap, och honung-dressing smakar också bra, speciellt efter den övriga maten.
Publicerat den
29 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar