Perfekta att göra som eget lördags godis,utan tillsatser och med härlig hemma gjord känsla. Eller som en godbit till kaffet. Till choklad doppet brukar jag blanda 80% mörk choklad med ljus blockchoklad eller Marabou mjölkchoklad för den kombinationen är utsökt... Vit choklad har jag också testat att doppa dem i. Bara fantasin som sätter gränser här. Du kan strö på kokos eller strössel om du vill ha lite festligare utseende på dem.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Ska aldrig mer köpa Bounty som är en av mina favorit choklad. Dom här var minst lika goda om inte godare! Använde 200 g ljus choklad och ca 60 g mörk som jag smälte i 2 msk rapsolja för lättare hantering och finare yta
Ja jag tycker personligen att dessa är Mycket Godare än köpta. =)