- Serverar: 24 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Smakar precis som de äkta - men är helt utan socker!
Instruktioner
- Smält sötrix och kokosfett i en kastrull, tillsätt kokosmjölk, grädde, kokos och låt det sjuda. Rör samman allt och låt sedan smeten stå en timme i kylen och vila.
- Forma degen till 12-15 runda bullar eller kvadratliknande bitar. Sätt in bitarna i frysen och låt vila en timme.
- Smält försiktigt chokladen i mikron. Doppa kokosbitarna i chokladen (använd en stektång).
Ställ in i frysen för att bitarna ska kallna. Förvara sedan i kylen.
Publicerat den
13 september 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergoda!! Jag har gjort dem två gånger nu och ska göra mer idag så jag har till påsk. Mitt eget påskgodis! Lite svåra att få ihop men det blir bra ändå.