Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bounty à la Monika

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Smakar precis som riktig bounty fast godare. Lätt att göra .

Ingredienser

Instruktioner

Blanda smör, florsocker, kokos och den kondenserade mjölken till en fast "smet". Rulla "smeten" till bollar. (Om man låter den stå i kylen en stund blir det lättare attt rulla) Smält chokladen och doppa ner bollarna några i taget - låt ej chokladen vara för varm - låt de rinna av på lämpligt ställe eller lägg de på ett fat. ÄT och NJUT

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bodil56 1 november 2008

    Ska testa detta receptet till jul. Kan man byta ut den kondenserade mjölken mot cocosmjölk?

  • helwik 3 november 2008

    har aldrig provat kondenserad mjölk är lite seg men du kan ju prova dig fram kanske hittar du på ett nytt superrecept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.