Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bountykaka

(98 kommentarer)  
Bountykaka Bountykaka Bountykaka Bountykaka
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Förföriskt god!!!!!!!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Tillsätt torrvarorna, därefter smör och vatten. Grädda kakan i smord och bröad långpanna.175 grader 20-35 minuter. Låt kakan svalna.
  2. Smält smöret till smörkrämen och rör ner resten av ingredienserna. Låt svalna.Bred över den kalla kakan. Smält blockchoklad med olja och bred på kakan. Ställ kallt.

Liknande recept

Kommentarer (98)

  • alda96 30 maj 2008

    kan du beskrivaden bättre jag fattar inte det med blockchoklad och olja

  • rosen69 4 juni 2008

    oj dom verkar vara goda måste pröva detta någon dag återkommer sedan då jag gjort dem

  • TweetyPie 6 juni 2008

    Jättegoda!

  • Christina56 8 juni 2008

    Goda!!!

  • dystraior 9 juni 2008

    Provade de på jobbet och de gjorde stor succé! Var verkligen goda! Kommer jag göra flera gånger, absolut!

  • carina115 13 juni 2008

    Underbara..Gjorde dom till en A-lags match och de gjorde succé.Folk kom tillbaka flera gånger för kakornas skull..

  • susannesoder 18 juni 2008

    Ska det verkligen vara hela ägg i? Annars är det ju vanligt med äggulor.

  • gunar 19 juni 2008

    Prövade att baka dem i helgen. De var jättegoda.

  • zonale 24 juni 2008

    Mycket god. Rekommenderas!!!!!!

  • surbult 25 juni 2008

    Supergod kaka som vinner på att serveras kyld. Total succe!!!!

  • grill 26 juni 2008

    Den var helt kanon..Jag ställde den i frysen och tog där ifrån när vi skulle fika. Denna kaka kommer jag att göra flera gånger.

  • Lindanemon 3 juli 2008

    Ja, nu har jag också gjort denna. Succé här med! När jag frågade sambon hur många stjärnor, svarade han: 8!!!

  • Annlis 9 juli 2008

    Supergod, hamnar bland listan över favoriter.

  • Jankis 11 juli 2008

    Oj oj, verkligen god!

  • Gnagett 16 juli 2008

    Kakan gjorde succé på jobbet idag. Receptet - ropade alla.

  • flabban 20 juli 2008

    Väldigt söt, en riktig kaloribomb.

  • Gurkis 3 augusti 2008

    Jättegod kaka!

  • liasara 8 augusti 2008

    Fick smaka den av en vännina idag, den var supergod. Kommer definitivt göra den hemma.// Liasara

  • maritat 14 augusti 2008

    Blev många goda komentarer på kalaset. var första gången jag gjorde dom hade en lite för liten form men skall ta en långpanna nästa gång. tack för det smarriga receptet.

  • SDMaya 16 augusti 2008

    Sjukt god enligt yngsta dottern :P Ljuvlig enligt mig :) Lätt att göra trots flera moment. extra Plus i kanten. Kommer bakas många gånger till här! Bifogar en bild med :)

  • Nath 17 augusti 2008

    Riktigt Riktigt god!! :)

  • Bakingdjim 28 augusti 2008

    Grym!

  • eke85 31 augusti 2008

    Oj oj oj så god!!! Tack så hemskt mycke för receptet!

  • bri54hel 1 september 2008

    Gjorde den i helgen till kräftskivan, den blev succé direkt, verkligen supergod. Tack för det.

  • InaLi 3 september 2008

    Kan bara instämma: Fantastiskt god

  • Maripoosa 5 september 2008

    Godisgott! :)

  • Edla64 5 september 2008

    supergott

  • petra74 9 september 2008

    Min man bara älskar den jag också för den delen....

  • carek74 15 september 2008

    Instämmer! Jättegod kaka! Har bakat den flera gånger och får massvis med beröm för den! Rekommenderas! :-)

  • bofink35 19 september 2008

    Verkligen förföriskt god kaka!!

  • camillaf14 26 september 2008

    En ny favorit hemma hos oss!! Ungarna slukar bitarna, tur frysen är i källaren :-) En fullpoängare från mig! //Camilla

  • svensbyn 9 oktober 2008

    Hur god som helst!!!

  • Boundin 20 oktober 2008

    Underbart god kaka! Denna kommer göras fler gånger :)

  • daniella 21 oktober 2008

    Bjöd denna kaka när min son hade handledarutbildning.Den blev mkt uppskattad av föräldrar och barn.

  • meimon 22 oktober 2008

    Helt underbar...dock lite mäktig..ska dra ner på fettet och sockret nästa gång, men den va som sagt ljuvlig!! Tack för det fantastiska receptet!!!

  • FarzanaKhan 24 oktober 2008

    har haft en jobbig tenta vecka..men det känns mycket bättre nu när jag hitta denna recept. så nu blir det raka vägen till köket för att baka den här underbara kakan.. hoppas verkligen att den smakar så som den ser ut.. =)

  • Robjoo 24 oktober 2008

    Mums! Hade fredagsfikat idag på jobbet... oj oj vad uppskattad den vart, alla ville ha receptet. Solklar 5 från mig.

  • Bodil56 28 oktober 2008

    Varmt tack till alla som har sparat och kommenterat denna kakan.

  • Lazlo 29 oktober 2008

    Bakade denna i förrgår och hade allmän utdelning till grannar, mormor och morfar och bjudning hemma med vänninor. Alla älskade den! Tack för receptet. Lätt att göra var den också. Helt enkelt kanon. Betyg 5 av mig också...

  • Maja75 30 oktober 2008

    Mycket god men lätt att föräta sig på! Påminner i smaken om chokladrutor (kärleksmums). Lättbakad!

  • Pepsipuh 3 november 2008

    Underbart god! Jag använde mörk blockchoklad ovanpå...mmm så gott.

  • Camilski 7 november 2008

    Åhhh, vad kan man säga? Jisses vad god...! Tack för ett underbart recept!

  • Okänd 11 november 2008

    Tack för ett super smarrigt recept......Och tack för alla andrs goda recept du delar med dig av. Högsta betyg från mig.

  • annika_a2 13 november 2008

    Jättegod kaka. Kommer att göra den många gånger.

  • molina 13 november 2008

    mm denna ska jag pröva imorn!!

  • silverpingla 15 november 2008

    Mycket gott recept ! Enkelt! Men jag skulle verkligen rekomendera mörk blockchoklad ovanpå eller iaf minst 50/50 av ljus och mörk blockchoklad för det skulle ta fram smakerna bättre!

  • maydjej 17 november 2008

    tillsatte ingen kakao, blev väldigt gott :) tack för ett bra och lättläst recept

  • krillekock 21 november 2008

    Nästan ett halvt kg smör! + 2msk olja, nä tack.....

  • krillekock 21 november 2008

    .....men det ser ju så gott ut, så man får väl offra sig nån gång!:)

  • stalwart 1 februari 2009

    Mjo, fast man äter ju inte hela på en gång så per ruta blir det ju rena hälsomaten... ;O) Ska göra den för andra gången för att bjuda kollegorna på fika i morgon, så bra blir den!

  • vnordin 19 mars 2009

    Smaskens. Väldigt goda och väldigt mättande. :-) Helt klart en ny favorit.

  • chakon 5 april 2009

    Supergod kaka! Helt klart en favorit och enkel att baka.

  • LidqvistH 21 maj 2009

    Mycket god kaka. Får en klar 4:a från oss här hemma.

  • LillSnuttan 2 juni 2009

    Blev allas favorit! Tack för ett jätte bra recept :)

  • Marita 13 juni 2009

    En mycket mycket god kaka och dessutom lätt att göra. Tack för ett superrecept. Kommer att göra denna många gånger.

  • pullan21 7 augusti 2009

    God och rolig kaka med dubbla lager gott ovanpå!

  • maadalen 4 september 2009

    En mycket god kaka som gjorde succé på ”jobbfikan”. I och med oljan i chokladen, som jag först var lite skeptisk till, så blev den inte lika hård som annars vilket gjorde att det fortfarande var lätt att skära fina rutor. Tack för ett gott och mycket snabblagat recept! Den kommer bakas många gånger. (För att göra kakan lite extra fin spritsade jag även lite smält vit choklad på rutorna.)

  • Sara77 17 september 2009

    En mycket god och uppskattad kaka för alla som gillar choklad och bounty! Tack för ett bra recept.

  • thca82 6 november 2009

    Denna var suveränt god, måste testas! Tänk på att den tar en stund att göra, då både kräm och kaka skall kallna emellan!

  • edelbro 6 november 2009

    Blev väldigt populär på min sons födelsedag.

  • Sajsa 23 november 2009

    Denna ser ju supergod ut :D Måste jag absolut provbaka!! :D

  • eva_jonte 24 november 2009

    vad GOD kakan ser ut!! tänkte baka den till mitt jobb till helgen. hoppas den blir bra och inte för torr!

  • lena4 28 mars 2010

    Äntligen har jag bakat denna och det va på tiden. Ångrar inte en sekund för den va supergod. Ska ha den till påsk om det finns nåt kvar. Kommer att bakas fler gånger . Betyget fem +++++ Lena

  • Alvia 29 mars 2010

    Supergott! (Man får försöka låta bli att tänka på hur mycket smör och socker som finns i.) Rekommenderar den varmt! Betyg: MVG :)

  • Antan 5 maj 2010

    Min smörkräm blir gulaktig, hur lyckas jag så att smörkrömen blir riktigt vit??

  • matiz 8 maj 2010

    Mycket god.

  • kekke46 5 augusti 2010

    Håller med dig den är super god men farlig mycke gott i den. Kommer att göra den flera gånge åker till mina favoriter En femma från mig också. Tack för receptet

  • Ann65 8 augusti 2010

    Så underbart god det blir en femma :-)

  • annis70 8 augusti 2010

    Nog var den förföriskt god alltid!! En kaka som inte blev gjord för sista gången kan jag ju säga. Här får du en 5:a från mig ;)

  • LiveWire 7 oktober 2010

    Den var verkligen supergod! Kommer absolut att göra denna igen!

  • _Selma_ 23 oktober 2010

    Gjorde kakan idag och jag kan säga att den var supergod. Mäktig som sjutton var den också. Det är inte en kaka man kan äta hur mycket som helst av. Jag undrar en grej bara, hur stor långpanna var din?. Min var tjockare både kaka och garnering än din på bild. Den var god ändå.

  • bertafjerta 31 oktober 2010

    Tänkte laga den ikväll. hoppas den blir bra!

  • Tjollahej 15 november 2010

    Åhh så sjukt god. Denna kaka gick hem hos både barn och vuxna. Otroligt god och inte direkt svår att göra. Underbar!

  • marielouise1 16 november 2010

    låter otroligt god, men undrar bara om det ska vara 2 1/4 dl vatten ?

  • Kvarnbo 18 november 2010

    Super god kaka.. Följde receptet exakt och den blev jätte bra! Tack!!

  • likealady 4 januari 2011

    Super mäktig, men SUPER GOD!!!

  • fakmosd 16 januari 2011

    åh.tack super duper go, o inte heller så svår att göra!

  • refflan 17 januari 2011

    Mycket god kaka! Jag kan äta hur många som helst! Tackar för receptet :)

  • Sandraa84 22 januari 2011

    Alltså ska det verkligen vara 2 ägg i det varma smöret till smörkrämen? Det blir ju kokt ägg då!

  • Tobisan 26 januari 2011

    Oj oj oj vad god den var. MVG!!.

  • LeyKay 7 februari 2011

    Har gjort den två gånger nu, men min smörkräm blir ju väldigt gul och inte vit som på bilden supergott för övrigt

  • AggeWi 11 mars 2011

    Väldigt, väldigt god! Och oerhört uppskattad av dem som fått smaka... en klar femma.

  • Moltor 28 maj 2011

    Definition på "en påse" cocos? 100g, 200g?

  • nyborjarn86 17 juni 2011

    Väldans god kaka! Gjorde bara en halv sats (2 mindre ägg) och gjorde kakan i en vanlig kakform, blev lyckat! Visste inte riktigt hur mycket kokos det skulle vara, men tog ca130gram. Tack för receptet! en femma!

  • Neta52 14 augusti 2011

    Gjorde denna kaka och bjöd på när vi hade besök. Vi var 12 personer och alla tyckte den var jättegod!

  • Tinzucca 26 augusti 2011

    Behöver hjälp nu... Kan man laga den här kakan om man lämnar bort chokladen?? Behöver nånting till jobbet imorgon :) Är sista dagen där :)

  • elfa0604 10 september 2011

    Underbar kaka! Den har spridits sig över hela landet till vänner och bekanta.

  • sim2fil 19 september 2011

    En ny kalasfavorit :)

  • Tjoffina 10 oktober 2011

    Helt otroligt underbar!!! 5+

  • Mamunica 4 februari 2012

    En underbar kaka, väldigt älskad är den, jag känner att botten fastnar lite att själva vattnet förstör, kan man ta mycket mindre vatten? eller skippa det? Tack EN FANTASTISKT GOD KAKA ! Tack

  • carnis 6 oktober 2012

    En smaskig kaka!

  • orienten 20 oktober 2012

    Fantastiskt gott!!!! Tack för ett bra recept :-)

  • saxa 2 november 2012

    Mkt god

  • qualitygirl 25 februari 2013

    Ska prova göra denna imorgon.. Men kan man frysa in den?:)

  • qualitygirl 25 februari 2013

    Ska prova göra denna imorgon.. Men kan man frysa in den?:)

  • qualitygirl 25 februari 2013

    Ska prova göra denna imorgon.. Men kan man frysa in den?:)

  • qualitygirl 25 februari 2013

    Ska prova göra denna imorgon.. Men kan man frysa in den?:)

  • mmarabou 2 mars 2016

    Hur stor påse cocos ska det vara?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.