Mycket god
Instruktioner
- Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt, blanda vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao i en bunke.
- Blanda sedan i mjölblandningen i smeten tillsätt sedan det kokande vattnet. Häll smeten i långpannan, grädda i 175 gr i ca 20 min (använd bakplåtspapper). Låt kakan kallna.
- Kräm:
Smält margarinet, låt svalna något, rör i florsocker, äggen och sist kokosen. Bred krämen på den kalla kakan. Smält blockchokladen, blanda i oljan, bred chokladen på kakan låt stelna. skär sedan i bitar.
Publicerat den
5 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Så goooood !!!!! Enkel och så lättgjord kaka.
Den verkar ju väldigt smaskig. Måste pröva den. Undrar om man kan göra kakan färdig fram till chokladglasyren och sedan frysa den. Är det kanske någon som provat?