Tycker du om godiset Bounty kommer du att älska denna kaka!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg och socker poröst i en bunke. Blanda vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao och vänd ner det i äggblandningen. Smält smöret i en kastrull, tillsätt vattnet och låt det koka upp. Tillsätt den varma blandningen i bunken. Vispa ihop det till en smet.
- Smörj och bröa en mindre långpanna, ca 24x30 cm. Bred ut smeten i formen och grädda bottnen mitt i ugnen i 20-25 minuter. Kyl kakan i frysen i ca 30 minuter när den svalnat.
- Kokoskräm:
Smält smöret i en kastrull. Blanda ner florsocker, ägg och kokos. Bred ut kokoskrämen på chokladbottnen.
- Garnering:
Smält chokladen över vattenbad. Blanda ner oljan. Bred ut chokladen över kokosfyllningen och låt den stelna.
- Förvara kakan i kylskåp.
Publicerat den
7 maj 2015
Skriv kommentar