Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bountyrutor

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Tycker du om godiset Bounty kommer du att älska denna kaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker poröst i en bunke. Blanda vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao och vänd ner det i äggblandningen. Smält smöret i en kastrull, tillsätt vattnet och låt det koka upp. Tillsätt den varma blandningen i bunken. Vispa ihop det till en smet.
  3. Smörj och bröa en mindre långpanna, ca 24x30 cm. Bred ut smeten i formen och grädda bottnen mitt i ugnen i 20-25 minuter. Kyl kakan i frysen i ca 30 minuter när den svalnat.
  4. Kokoskräm: Smält smöret i en kastrull. Blanda ner florsocker, ägg och kokos. Bred ut kokoskrämen på chokladbottnen.
  5. Garnering: Smält chokladen över vattenbad. Blanda ner oljan. Bred ut chokladen över kokosfyllningen och låt den stelna.
  6. Förvara kakan i kylskåp.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.