Bröd äpple recept

Laddar...
Din sökning gav 822 träffar

Risbollar med kryddig tomatsås

Krispig yta och mjukt inre. Ris, ost, bacon och rökt skinka. Kan det bli bättre än så? Serverad med en kryddig tomatsås så utgör det en fantastiskt god middag som även barn gillar. I alla fall de barn..
Apfelstrudel

En stor duk att kavla på och ett gott handlag behövs för att lyckas med denna berömda rullade äppelkaka från Tyskland. Strudel kan även bakas med andra frukter, t ex aprikoser och päron.Marinerade sojabönor

Jag gillar inte bönor egentligen, men sojabönor smakar inte som andra bönor. Gillar inte när bönor är mjöliga. Detta recept fick jag för många år sen. Jättegoda bönor!!! Supergott på knäckebröd och är..Pinjeäppelkaka

En jättegod och lättlagad äppelkaka som du bara rör ihop. Den ska vara lagom krämig i mitten och får därför inte gräddas för länge.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Matsnäckor med olika fyllningar

Toppen till lunchen, mellanmålet eller pickniken! Gott med en pizzasallad till. Jag gjorde detta till ett barnkalas och det blev jättepoppis! Gör dem med en eller flera olika fyllningar, en del vill..
Äppelbullar med kanel

Skulle snarare kalla dessa äppelwienerbröd med kanel, med tanke på hur mycket smör det är i receptet. Men bullarna/wienerbröden är vansinnigt goda, de är värda allt besväret för de är lite trixiga att..