Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bröd med solroskärnor för bakmaskin

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Det här är ett recept som jag har experimenterat mig fram till och som jag är riktigt nöjd med.

Ingredienser

Instruktioner

Häll i ingredienserna i den ordning dom står, jag häller alltid i oljan först så att den smörjer paddlarna, dom lossar lättare då. I min bakmaskin, en Philips HD9040 kör jag program 1, 750 g och gräddning mörk. Ni får testa vad som är bäst på er bakmaskin.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • frida68 20 september 2011

    Hej! Jag tror att det är litet för mycket mjöl i receptet. Åtminstone i min bakmaskin ...

  • ring 17 augusti 2012

    Tack snälla för det jättegoda brödreceptet, blev helt perfekt.. Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.