Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsigt, saftigt glutenfritt bröd

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Otroligt saftigt för oss som är glutenintoleranta :) Även för er som inte är gluten kommer tycka att det är super gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Blanda alla torra ingredienser och häll sedan i resten av ingredienserna.
  3. Häll i smeten i en smord avlång form och sätt sedan in i ugnen. Låt stå längst ner i 1 timme
  4. P.s Efter halva tiden lägg över aluminiumfolie så det inte bränns. :)
  5. KLART!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.