X

Bröd i långpanna recept

Laddar...
Din sökning gav 753 träffar

Jättebröd i långpanna

Ett bröd man gärna bakar ofta, enkelt och smidigt att låta hela degen bli till en jättelimpa. Smak från fänkål och flingsalt sätter sin prägel på det här enorma brödet! Tre sorters mjöl ger ett kra..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept
Ingers långpanna

Var på tjejmiddag och fick denna otroligt goda maträtt! Räcker till många personer, vi var 6 st och det blev halva plåten kvar.
Hälla-ut-bröd

Sommarbaket ska inte vara tillkrånglat. Ta en paus i solen medan degen lyfter sig under handduken och hoppa över knådningen. Belöningen är ett smakrikt bröd med hård skorpa och lent inre.


LCHF sesambröd

Mycket saftigt och gott LCHF-bröd som bakas i långpanna. Ät som frukostmacka eller använd som hamburgerbröd. Det här brödet passar till det mesta! Och det är mycket enkelt att baka.
Kanelbullar med äppelsmak, i lång..

Det är både äppeljuice och äppelmos i de här goda kanelbullarna i långpannan. Det är praktiskt att kalljäsa på plåten i kyl över natten – ta fram dan därpå, låt jäsa upp ordentligt och sen grädda.
Rågsiktsbröd

Jättegott och enkelt recept bakat på enbart rågsikt. Själv gör jag halv sats då jag är ensam, men blir mumsmums


Mammas underbara äppelkaka för lå..

Denna kakan är jag uppvuxen med. Den är så underbart god och lättlagad. Kan antingen ätas som den är, eller som en efterrätt med vaniljsås till. Detta recept är lagom för en långpanna, perfekt om man ..