Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filmjölksbröd i långpanna

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett bröd som går snabbt att göra och som gillas av hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Rör ihop fil, sirap, socker, bikarbonat och bakpulver i en bakbunke.Tillsätt dinkelmjöl och rågsikt. Blanda väl.Bred ut den lösa degen i en smord långpanna.
  2. Grädda i mitten av ugnen i ca 50 minuter.
  3. Låt brödet svalna och skär det sedan i 20 fyrkantiga bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.