Ett jättegott bröd som funkar lika bra till vardagsfrukosten som till den godaste av middagar, och till soppor. Otroligt lättbakat. Detta är ett grundrecept som går att variera med olika mjölsorter. Pröva gärna att blanda i torkade frukter, nötter eller exempelvis krossade lingon.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Mums! Jag använde bara grahams- råg- och vetemjöl och kastade i lite russin, solroskärnor och pumpakärnor och det blev supergott. Saftigt och bra.
Blev kanon bra , skönt att slippa dra fram assistenten.
Tack för ett bra recept! Har bakat det idag fick byta ut dinkelmjölet mot rågmjöl men det blev bra ändå. Så skönt att slippa knåda! Kommer baka det igen och då klippa till lite bakplåtspapper att ha i botten på formen då jag tyckte det fastnade lite. 5 stjärnor från mig!
Anpassade receptet efter mjölsorterna i skafferiet, (grahamsmjöl, rågsikt och vetemjöl). Jättegott och en otroligt god skorpa. Äntligen lyckades jag med att baka limpor som inte var lite degiga inuti! Tack för ett gott och lätt recept!