Bröd med havregryn recept

Din sökning gav 528 träffar
Fullkornsbröd med fänkål
Fullkornsbröd med fänkål

Ett lite matigare och gott bröd till soppan eller frukosten som görs på rå potatis. Servera gärna brödet med smör och en skiva ost.


Zucchinibröd
Zucchinibröd

Luftiga zucchinifrallor med pumpafrön. Den rivna zucchinin blir härligt mjuk och seg. De passar utmärkt på buffén eller till middagssoppan.


Rågbröd filmjölkslimpa
Rågbröd filmjölkslimpa

Recept på snabbt, grovt och gott saftigt bröd med råg, rågbröd, råglimpa eller filmjölkslimpa - full med fibrer och nyttigheter som vetekross och linfrön. Nötter och torkad frukt ger smak och tuggmots..
Enkelt gott matbröd
Enkelt gott matbröd

Mycket lätt att baka, dessutom blir det gott! Mjölet kan man blanda som man vill. Jag brukar ta ca 1 dl havregryn i, det blir saftigare då.


Bästa brödet
Bästa brödet

Mitt favoritbröd. Bakar endast detta numera. Det går fort, det är enkelt och det är så grovt och gott! Har varierat mig rätt rejält beroende på vad jag har hemma så det står lite varianter i recep..
Juligt filmjölksbröd
Juligt filmjölksbröd

Som alla filmjölksbröd så blir det väldigt saftigt och är grymt enkelt att göra. Även fast det är smaksatt med pepparkakskrydda så smakar det inte kaka utan mer kryddigt, väldigt gott med ost på.