X

Bröd med havregryn recept

Laddar...
Din sökning gav 549 träffar

Små örtbröd med kaviardip
Små örtbröd med kaviardip

Ersätt chipsen och jordnötterna till drinken med läckra bröd och kaviardip. Att de dessutom är mindre kaloristinna än chips och jordnötter är bara en extra fördel.Skördebröd
Skördebröd

Dessa limpor passar utmärkt att servera på en buffé i skördetid, men det går naturligtvis bra att bjuda på dem året om.
Morotsbröd
Morotsbröd

Här lät vi fantasin flöda och vips blev det degremsor virade runt späda morötter. Väldigt gott till sommarsoppa.


Zucchinibröd
Zucchinibröd

Luftiga zucchinifrallor med pumpafrön. Den rivna zucchinin blir härligt mjuk och seg. De passar utmärkt på buffén eller till middagssoppan.Fullkornsbröd med fänkål
Fullkornsbröd med fänkål

Ett lite matigare och gott bröd till soppan eller frukosten som görs på rå potatis. Servera gärna brödet med smör och en skiva ost.


Rågbröd filmjölkslimpa
Rågbröd filmjölkslimpa

Recept på snabbt, grovt och gott saftigt bröd med råg, rågbröd, råglimpa eller filmjölkslimpa - full med fibrer och nyttigheter som vetekross och linfrön. Nötter och torkad frukt ger smak och tuggmots..
Enkelt gott matbröd
Enkelt gott matbröd

Mycket lätt att baka, dessutom blir det gott! Mjölet kan man blanda som man vill. Jag brukar ta ca 1 dl havregryn i, det blir saftigare då.


Bästa brödet
Bästa brödet

Mitt favoritbröd. Bakar endast detta numera. Det går fort, det är enkelt och det är så grovt och gott! Har varierat mig rätt rejält beroende på vad jag har hemma så det står lite varianter i recep..