Bröd med havregryn recept

Laddar...
Din sökning gav 549 träffarGrovt fullkornsbröd
Grovt fullkornsbröd

Saftigt bröd med god smak. Hittade inte fyrkornskross så det blev råg, vetekross samt havregryn istället och sirap istället för honung. Ska stå längre än man tror i ugnen. 96-99 i innertemp.
Bröd från VV-forumet
Bröd från VV-forumet

Ett gott recept på bröd, men kanske inte billigt i den bemärkelsen men det beror ju på hur smala skivor man gör. Det är dock supernyttigt och mättande. Det bästa är att det håller sig färskt i flera d..
Grovbröd
Grovbröd

Lös upp jästen i lite salt. Häll över mjölk, smör och honung. Rör i morötterna, russinen och havregrynen. Rör i vetemjölet och arbeta ihop en deg. Låt jäsa 30 minuter i bunken. Tryck ut degen i en lån..Bröd med baljväxter och havre
Bröd med baljväxter och havre

Det här receptet har jag kommit fram till efter att ändra orginalreceptet 2 gånger, framtida ändringar är alltså inte helt omöjliga. Det blir en stor sats bullar, vill man kan man göra halva mängden ..


Gräslöksbröd
Gräslöksbröd

De här ljuvliga bröden doftar och smakar av gräslök. Ät dem gärna nygräddade med bara smör som smälter.
Bull/Matbröd deg
Bull/Matbröd deg

Dessa bullar är lactosfria om man använder mjölkfritt margarin. Den här degen går utmärkt att baka matbröd av, men kom ihåg – Vid bakning av matbröd, använd hälften av strösockret Tips: Använd g..