X

Bröd med havregryn recept

Laddar...
Din sökning gav 549 träffar

Fiberrikt naanbröd

Grundreceptet på detta välsmakande Indien-inspirerade matbröd, är taget från Jan Hedhs bok "Bröd". Har experimenterat mig fram till en egen variant, med fler fiberrika ingredienser.


Apelsinbröd med surdeg

Hackade apelsinskal och muscovadoråsocker smaksätter de goda små portionsbröden som är bakade med surdeg. 30-40 pyttesmå portionsbröd.Rågbröd med surdeg

Ett underbart bröd som jag bakat ett antal gånger. Det tar tid att göra, men kräver inte mycket arbete. Torrjästen kan kännas som fusk, men jag har fått fin jäsning med den. Recept på surdegen hittar ..

Smulans brödpinnar

Farligt goda pinnar om man älskar bröd. Jättegoda att dippa i färskost, har blivit efterfrågade hos mig sen jag bjöd på dem vid ett kalas som förrätt tillsammans med flera olika färskostar och grönsak..


Bröd med frukt och frön

Ett helt underbart bröd som går att variera efter smak och tycke. Detta är min variant som har blivit en stor favorit. Smakar bäst med créam cheese och en kopp varmt te.
Musli-Bröd

Mina döttrars favorit som dom gärna bakar,fast då brukar dom göra dubbel sats så att det går att frysa in. Det här brödet är saftigt och håller sig mjukt och färskt i flera dagar.

Ellen och Felicias bröd

Vi provade att baka bröd utan recept. Därför vet vi inte exakt hur mycket vi tog eller exakt i vilken ordning vi gjorde det. De vi gjorde smakade mycket bakpulver. Därför har vi skrivit mindre i detta..