Saftig och god som passar till frukost och som tillbehör till soppor. För er som viktväktar är en bulle 2 points.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Mycket goda frukostbullar. Hoppade över att rosta solrosfröna de blev ju rostade i ugnen vid bakningen.
Riktigt gott bröd! Känns som man kan äta det med gott samvete också, haha. Har gjort det två gånger nu, börjar dock bli lite less :P
Jättegott. Dock blev min deg aldrig riktigt slät utan var väldigt kladdig trots att jag hade i ca 2 dl mer vetemjöl än vad det stod i receptet, det var knappt att jag kunde göra bullar av den men tillslut så gick det och de blev toppen. Jag hade också i 1 dl solrosfrön i degen för att lyxa till det ännu mer.
Det blev jättegoda bullar. Måste ändå säja som Mikaaal att man måste öka mängden mjöl för annars gick det inte att göra bullar. Jag la i 4 dl mjöl till så blev det ganska bra.
Jättegoda morotsbullar, jag hade mer vetemjöl , cirka 9 dl vetemjöl och 5 dl grahamsmjöl.
Jag sökte bland snabba recept... att vänta på att jäsning i 30 min anser inte jag vara snabbt.. :/