Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbt bröd

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Enligt tidningen Allas gott sommarbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Rör i sirap och yoghurt. Det ska bli en kletig smet så sätt eventuellt i 1 extra msk yoghurt. Klicka smeten i smord brödform 1,5 liter.
  2. Grädda i 150° i 1 tim.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Isbjoorn 20 juli 2008

    Super gott bröd verkligen! tog fullkornsvetemjöl istället för vanligt vetemjöl och grahamsmjöl. Och hade i Mjölk istället för yoghurt pga att jag inte hadde det hemma.. Men de gick precis lika bra och det vart en klar 5:poängare måste jag säga! Tillomed mina små syskon (som verkligen hatar mörkt och fiberika bröd mm) Älskade det! ;)

  • Maahl 16 februari 2009

    Gott!

  • mysan87 15 februari 2011

    mycket gott!! lade till lite solroskärnor med!! gör det för andra gången på ett par veckor!

  • Yvon 9 mars 2011

    Gott o verkligen lättbakat, man behöver ju inte kladda ner fingrarna alls! =) Kul med andras kommentarer o tips på variationer, så vet man lite vad som funkar, o att de går att baka fast man inte har precis allt hemma. *mumsar vidare på brödet* =)

  • Lindanemon 29 september 2011

    Jättegott för att vara ett snabbt bröd. Men nästa gång ska jag ha i salt också. :-)

  • Usee 15 november 2011

    Ska ugnen vara kall när man sätter in brödet?

  • bakamedsara 20 oktober 2012

    riktigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.