Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegod som förätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och vitlök. Finhacka schalottenlöken och fräs den mjuk i oljan. Rör ut maizenamjölet i buljongen och häll den över löken.
  2. Tillsätt vitt vin, olivkräm, crème fraiche och pressad vitlök. Låt soppan koka upp under omrörning. Smaksätt med nymald svartpeppar och ev salt om det behövs. Mixa soppan slät. Garnera med klippt gräslök.
  3. Bjud olivsoppan het med serrano- eller parmaskinklindade brödpinnar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.