Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brödpinnar med rosmarin

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Spröda brödpinar med smak av rosmarin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Smula jästen i en bunke. Rör ut den med ljummet vatten, ca 37 grader. Tillsätt olivolja, socker, salt och det mesta av mjölet. Arbeta kraftigt till en smidig deg. Arbeta till sist in hackad rosmarin.
  3. Ta upp degen och arbeta den på ett mjölat bakbord. Dela den i ca 24 bitar. Rulla bitarna till längder, ca 20 cm långa. Lägg dem på bakplåtspappersklädd plåt.
  4. Grädda pinnarna mitt i ugnen i 12-15 minuter. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.