X

Bra barnmats recept

Laddar...
Din sökning gav 71 träffarGräddstuvad vitkålskyckling - all..

En rätt som uppfanns för att passa barn som har problem att själva skära köttet. Blev mycket älskat av barnen, men också av deras föräldrar. Blir något kvar så går det utmärkt att frysa till lunchlå..


Hemgjord äppelpuré 4 mån

Eftersom vi har ett barn med gomspalt gör jag barnmaten själv nu mera INTE för att vara duktig utan för att han helt enkelt behöver tunnare konsistens på sin mat pga av spalten. Det vill gärna hamna ..


Enkel näringsrik mat (Martabak Te..

Jag kallar den här maten på mitt språk “Martabak Telur”, telur betyder ägg. Vi vet att ägg har flera näringsämnen, t ex kolhydrater, proteiner och åtta typer av aminosyror som är användbara för kroppe..


Barnmat Grönsaker med couscous

Min dotter på 7 månader älskar denna rätten! 1 portion räknar jag som 0,5 barnmatsburk. Totalt blir det alltså 3 & 0,5 barnmatsburkar. Fungerar utmärkt att frysa in.


Tårta - Love

Detta är en enkel och god tårta som går snabbt att göra och gör gott intryck. Gullig och perfekt till dop, födelsedag m.m. Det var jag själv som designade den till en tävling. (den kom tvåa med några..Barnmat kyckling/grönsaker

God mat för bebisen som behöver tuggmotstånd och större bitar. Började laga denna rätt till vår son när han var 9 månader. Ändrat: en ingrediens per rad, en bortglömd ingrediens tillagd och bild ti..


Bästa risgrynsgröten

Ett måste för alla som älskar gröt! Det har blivit jag som får fixa gröten varje gång eftersom den alltid blir så superbra. Jättegod är den, mums!


Världens enklaste glass

Superenkelt recept på hemmagjord glass. Tar 5 min att röra ihop och du behöver inga konstiga ingredienser. Superskoj för barnen eller varför inte för dig själv när du är sugen på glass men inte har nå..


Banan och kardemummaplättar

Min dotter älskar dessa plättar, passar jättebra som t ex mellanmål och kan ätas både kalla och varma. Lätt för små fingrar att äta själv. De är väldigt söta och goda, men innehåller inget socker!
Pasta och Köttbullesallad

Att göra en sallad är så tacksamt när man har litet fantasi och en massa rester. Det här är en bra och matig sallad som passar bra på utflykten t.ex.


Risplättar med falukorv

Ett smart sätt att använda ris som blev över...majs och koriander gör dem ännu godare. En bra utflyktsrätt. Stek plättarna färdiga hemma och grilla korven ute.


Sockerfri päronmarmelad eller pär..

Som diabetiker har jag svårt att hitta bra och goda recept som är sockerfria och utan artificiellt sötningsmedel. Efter lite olika prov och resultat kom jag fram till detta recept som även fungerar br..