X

Bra krydda till pommes recept

Laddar...
Din sökning gav 22 träffar

Kyckling hopkok

Idag blev det ett väldigt gott hopkok. Experimenterade lite här hemma med mat som behövdes tillagas. Och det blev så pass gott att jag inte vill sluta äta.


Supergod hemgjord kebab

En succé vid matbordet. Receptet kommer från tidningen Svensk Jakt. Det är gjort för vilt, men går lika bra med nöt- eller blandfärs. Det tar lite tid att göra den, men rätten är värd att vänta på. B..


Baconburgare

Att hamburgarna kommer från USA vet nog de flesta av oss. De är väldigt roliga att göra hemma och det finns massor med olika saker man kan fylla dem med. Dessa hamburgarna har jag gjort utan att tänka..


Fläsklägg rökt med ekved

Efter köp av Bradleyröken är jag helt tagen och röker allt, nästan. Det här var en höjdare till rotmos. Fläsklägg köper man färdigrimmad i butik, bara att stoppa i röken efter att ha kryddat lätt... ..


Drudes Biff i folie

Denna rätt skall ursprungligen göras i portion av aluminiumfolie förpackningar, men har funnit att det är mindre arbete, spill och lika bra genom att sätta allt i en eldfast form täckt med folie. Se..


Pommes Macaire
Pommes Macaire

Robert Macaire är en påhittad bandit i en teaterpjäs av författaren Benjamin Antier. Den här rätten har fått sitt namn efter den figuren. En bra potatisrätt att förbereda i god tid och bara steka före..


Rådjursfilé med pepparsås
Rådjursfilé med pepparsås

Här benar du ur en rådjurssadel före stekning. Resultatet blir två fina filéer som kan minutstekas i panna på spisen hela eller i små noisetter. Serveras med en god pepparsås och pommes duchesse.


Kebabkött
Kebabkött

Efter att ha testat lite olika och justerat lite så har jag hittat min favorit.


Lövbiff i gräddsås
Lövbiff i gräddsås

En lättlagad, god rätt som trots sina enkla och få ingredienser känns lyxig med bacon- och haricots verts-fräs till. Barnens favorit. Perfekt en fredag eller helg! Serveras med klyftpotatis eller pomm..


Slaktarns söndagsstek
Slaktarns söndagsstek

En bit tunn nötbringa eller kållapp kan bli en fin rullstek. Fyllningen av lök, persilja och basilika ger steken extra fin smak. Skulle inte alltsammans gå åt på en gång smakar steken minst lika bra k..LCHF Korv och kålstuvning
LCHF Korv och kålstuvning

Bra LCHF recept på snabbmat. Korv innehåller dock E-ämnen och oftast socker men håller sig under 5 g kolhydrater per 100 g livsmedel, vilket är bra om man vill gå ner i vikt. Sen använder jag kryddor ..Zucchini- och salamifyllda lövbiffar
Zucchini- och salamifyllda lövbif..

Som sällskap till de fyllda lövbiffarna serveras ugnsbakade skivor av tomater och zucchini. Grönsakerna blir så goda när de är varma och har fått ta smak av olivolja och rosmarin.

Enkel linsröra
Enkel linsröra

Enkel vegansk linsöröra på röda linser och krossade tomater. Kryddorna kan bytas ut efter egen smak. Bra att äta tillsammans med pommes frites, klyftpotatis eller som fyllning i piroger.