Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brända mandlar med marsipan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Det eftersökta receptet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla och skala mandeln. Riv marsipanen grovt på rivjärn eller matberedarens grova rivskiva. Blanda med florsocker och vatten.
  2. Häll margarinet i en stekpanna. Tillsätt massan i den varma stekpannan och låt småkoka under omrörning i ca 2 minuter. Tillsätt färgen. Rör i mandlarna. Skulle massan bli grynig, tillsätt 1 msk vatten och sjud upp på nytt.
  3. Häll ut mandlarna på oljat smörgåspapper. Låt svalna. Forma och tryck massan runt mandlarna, en och en försiktigt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LillaJa 30 maj 2013

    Blev underbart goda just som man kom ihåg sen man var barn 4*blir det

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.