Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brantevikssill

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Brantevik ligger i Skåne och receptet kommer således från det skånska smörgåsbordet! Vansinnigt god sill som ni måste prova till jul-, påsk- och midsommarbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda inläggningen med sill i en glasburk. Låt stå svalt ett par dagar innan servering

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ingaa 18 december 2007

    I receptet står 1 burk urvattnad sillfilé 0,5 dl ättika. Jag undrar om det ska vara utspädd ättika?

  • saragu 23 juni 2010

    Har precis gjort denna sillen, doftar ljuvligt... Tack :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.