Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brasiliansk bönsoppa med avokado och fetaost

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fiberrik soppa med mycket antioxidanter. Passar även bra att ta med i lunchlådan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna morötterna och finhacka chilin. Hacka lök och vitlök. Fräs löken i oljan några minuter. Tillsätt morötter, bönor, chili, finkrossade tomater, pressad apelsin, och kryddor. Koka 10 minuter tills morötterna är mjuka.
  2. Topping: Tärna tomater och avokado. Toppa soppan med avokado, tomat, smulad fetaost och färska örtkryddor.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Pinkyandbrain 4 januari 2014

    Bönsoppa utan bönor?

  • mep 4 januari 2014

    Ingen tillsats av buljong eller annan vätska?

  • cittaprazama 5 februari 2014

    6 dl svarta bönor, kokta 1 st rödlök(ar) 5 st vitlöksklyfta(or) 2 msk olivolja 2 st morötter 1 st röd chili 5 dl finkrossade tomater 1 st apelsin(er), pressad 1 tsk spiskummin salt Topping 2 st tomat(er) 1 st avokado 60 gram fetaost 1 dl örter, hackade

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.