Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brasiliansk fisksoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En försvenskad version från en brasiliansk semester. Använde fiskbuljong på tärning+ buljong från avkokade räkskal

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret med curryn. Fräs de hackade vitlöksklyftorna och lökarna lätt. Häll på buljongen och vinet och blanda i de nedskurna potatisarna och grönsakerna. Koka ca 40 min. Blanda i creme fraiche och den tinade och tärnade fisken. Koka upp. Lägg i rikligt med hackad dill. Avsmaka ev. med salt. Servera gärna med en klick matlagningsyoghurt, några räkor och lite citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • oktober92 5 januari 2013

    Väldigt god soppa! Hela familjen älskade den :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.