Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brasiliansk köttgryta

 
Skriv ut

Kombinationen är juvlig. Lägg i frukterna mot slutet så de inte kokar sönder.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttbitarna i gryta. Salta och peppra. Hacka gul lök, vitlök och morot. Vänd ner hacket i grytan. Tillsätt krossade tomater, hackad timjan och majskorn. Häll i vatten och kalvfond. Låt grytan koka upp och sedan sjuda under lock i en timme.
  2. Skala och skär melonen i bitar. Flå plommonen och dela dem i halvor. Ta bort kärnorna. Skala, kärna ur och skär äpplet i bitar. Efter en timme tillsätts frukt och grädde. Sänk värmen till och låt allt sjuda samman i 10 minuter.
  3. Smaka av med salt och vitpeppar och bjud grytan med ris eller enbart bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.