Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bratt´s Skinklåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enklare variant på skinklåda. Detta är jättegott med lingon till. En råkostsallad är heller inte dumt till

Ingredienser

Instruktioner

Vispa samman äggen med hälften av mjölken, tillsätt mjöl och salt. Vispa smeten slät och klumpfri. Blanda i resten av mjölken och låt smeten svälla en stund. Smörj en långpanna och bryn skinkan i långpannan innan smeten hälls på. Grädda i mitten av ugnen tills den stelnat och fått fin färg ca 20-30 minuter. Skär i bitar och servera genast.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.