Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bresaola med grillade päron och fårost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig sallad med en god kombination av sälta och sötma. Bresaola är lufttorkat nötinnanlår som ofta serveras i Italien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur päronen och skär dem i cm tjocka skivor längs med. Hetta upp en grillpanna på hög värme och fördela 1 msk olivolja över pannan. Grilla päronskivorna någon minut per sida.
  2. Varva rucola med bresaola och päron på ett stort fat. Hyvla över pecorino eller annan fårost. Blanda sammans dressingen och ringla den över salladen.
  3. Servera salladen med ett gott lantbröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.