Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Britt-Maries Äppelpaj Glutenfri

(1 kommentar)  
Skriv ut

Denna paj är underbart god. Har lite knäckigt pajskal och fyllning med crème fraiche. Naturligtvis kan man göra den med vanligt mjöl också.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser till pajskalet. Bred ut i en pajform. Blanda ihop fyllningen och häll den i pajskalet. Skala äpplen och skär dem i klyftor. Lägg äppelklyftorna ovanpå fyllningen och strö över kanel och socker. Grädda i 30 min i 175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lofgren64 8 september 2011

    Äppelpaj är gott nu till hösten med vaniljsås och en kopp kaffe till också mums vara gott är eller hur mina vänner.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.