Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccoligratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God till kassler, korv eller en köttbit.

Ingredienser

Instruktioner

Koka broccolin nätt och jämnt mjuk. Lägg den i en smord ugnsform. Smält smöret i en kastrull på svag värme. Rör i mjölet och mjölken. Koka 3 - 5 min under omrörning. Tillsätt osten. Vispa ut äggulorna med lite mjölk och vispa ned i såsen. Sjud under omrörning några min. Smaksätt med salt, peppar och muskotnöt. Häll såsen över broccolin och gratinera i 250 gr, 5 - 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.