Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccolipaj med fetaost och soltorkade tomater

(1 kommentar)  
Skriv ut

En mycket god paj som passar bra som tillbehör till kräftorna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna kylskåpskallt smör med en kniv. Arbeta snabbt ihop med mjölet samt vattnet till en deg. Kavla eller tryck ut i en pajform. Baka pajskalet i 175 grader cirka 10 minuter.
  2. Vispa ihop ägg och grädde. Smaka av med vitpeppar (fetaost och soltorkad tomat ger sälta). Fyll ett pajskal och häll i äggstanningen. Grädda i 175 grader i cirka 20 minuter eller tills den inte skvalpar längre när man knuffar på den.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sikaal 3 mars 2013

    En underbart god paj! Kan verkligen rekommenderas!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.